Секции

25 April 2024 02:09

Винаги сме до младите хора, каза кметът д-р Кабаиванов при срещата си с представители на Младежки информационен център-Карлово (видео)

Изключително ценно е младият човек да има богат жизнен опит, стремейки се непрекъснато да се образова и развива – каза кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов на срещата с представители на местния Младежки информационен център. Участие в нея взе и заместник-кметът Антон Минев, според когото младите са бъдещето и затова те трябва да надграждат активността си в дейността на Центъра, ръководен успешно от Цветина Захарлиева.

От своя страна тя благодари на ръководството на Общината за ползотворното партньорство в разнообразните проекти и инициативи и припомни, че СНЦ "Младежки и граждански инициативи в Розовата долина" е създадено през 2000 г, а през 2007 година е учреден Младежкият информационен център. Оттогава до днес са разработени и реализирани 175 местни, национални и международни проекти, като в тях са участвали над 700 младежи. Това е благодарение и на добрата работа с училищата на територията на община Карлово, подчерта Захарлиева.

Присъстващите на срещата млади представители от Центъра споделиха своите впечатления от участията си в различните проекти и подариха на кмета символично син чадър, който е рекламен сувенир от международна инициатива, в която са участвали.

„Винаги сме до младите хора и ще ги подкрепяме, защото всеки човек трябва да намери своето място в обществото и да се развива“- каза в заключение на срещата д-р Кабаиванов.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче