Секции

25 April 2024 15:39

Книжката „Левски в детските очи” ще получат 535 първолаци от общините Карлово и Сопот

За четвърта поредна година се провежда инициативата „С книжка в първи клас”, която се организира от ВМРО-Карлово в партньорство с Библиотека при НЧ "Христо Ботев - 1928 г"- с. Столетово, издателство “Фют” и фирми-спонсори.

Инициативата има за цел насърчаване на детското четене и запознаване с българския национален герой. Зад успешната ѝ реализация неизменно присъства подкрепата на общественици, издателство „Фют“ и фирмите „Боннер – Лилко Бочев”, „Орион – сем. Матееви”, ресторант „Карлово” – Станислав Богоев, „Лалев” и Цветя „Емили”, „Вега Принт” и София Стефанова.

535 първолаци от 14 учебни заведения на територията на Карлово и Сопот ще получат книжката “Левски в детските очи”, издадена по проект на Национален музей “Васил Левски”-Карлово с автор проф. Иван Стоянов. Заедно с книжката за Левски децата получават и по един брой от занимателното списание “Бърборино” на издателство “Фют”.

Учителите също с радост очакват всяка година детските книжки за първокласниците.

/Снимки: Мирослав Колев/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Съкровищата излизат на повърхността на земята, благодарение на поройните дъждове, но същото това прииждане на водата отново ги заравя в земята.


Паулу Коелю