Секции

19 April 2024 08:21

Кметът д-р Кабаиванов откри тържествено новата учебна година и многофункционална спортна площадка в розинското училище „Христо Г.Данов“ (видео)

Розинското училище „Христо Г.Данов“ откри тържествено новата учебна година. Празникът започна с изнасяне на училищното знаме и кратка музикално-поетична програма. Сред официалните лица бяха кметът на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов и народният представител Джевдет Чакъров.

От името на родителите Анелия Тюркменова поздрави първокласниците. Тя пожела на всички ученици този ден завинаги да остане в сърцата им и да следват учителите си по пътя на знанието и мъдростта.

Директорът Таня Караколева приветства възпитаниците на ОУ“Христо Г.Данов“, като подчерта, че учението не е лесно, за него са нужни толерантност и разбиране. Тя благодари на Министерството на образованието и науката и на общинското ръководство в лицето на кмета д-р Кабаиванов за новата придобивка за розинските деца – модерна спортна площадка.

Кметът на Розино Ангел Шаламанов призова всички да окуражават и подкрепят децата и благодари на общинското ръководство в лицето на кмета д-р Кабаиванов за новата придобивка за розинските деца – модерна спортна площадка.

„Обичайте училището си и пазете новата си придобивка“– се обърна към учениците общинският кмет д-р Кабаиванов при откриването на новата учебна година.

Своето пожелание за успешна година отправи и народният представител от ДПС Джавдет Чакъров.

След тържествения водосвет за здраве и благоденствие, отслужен от свещеник Делян, кметът д-р Емил Кабаиванов и народният представител Джавдет Чакъров прерязаха официално лентата на многофункционалната спортна площадка заедно с кмета на Розино Ангел Шаламанов и директорът на училището Таня Караколева.

Празникът продължи с футболен мач между два ученически отбора. Д-р Кабаиванов им пожела радост от спортната надпревара и даде начало на срещата.

След изпращането на училищното знаме, розинските ученици с нетърпение влязоха в класните си стаи за първия учебен час.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче