Секции

20 April 2024 11:45

ДГ“Слънце“ откри празнично новата учебна година (видео)

ДГ“Слънце“ в Карлово откри тържествено новата учебна година. Директорът Донка Нанева пожела на порасналите деца и на тези, които за първи път прекрачват прага на детската градина, много здраве, щастие, игри и забавления, но и истински уроци, които ще ги подготвят за началното образование. Тя благодари за всеотдайността и търпението на екипа на “Слънце“ и за съвместната ползотворна работа с родителите.

През новата учебна година детската градина ще продължи да работи все така амбициозно и креативно и при реализацията на вече спечелени проекти, в които активно ще участва семейството.

Заместник-кметът на Община Карлово Антон Минев поздрави възпитаниците на ДГ“Слънце“ и сподели, че този празничен ден ще остане завинаги в сърцата на всички. Той връчи на директора Донка Нанева поздравителен адрес от името на общинския кмет д-р Емил Кабаиванов.

На празника си децата пяха и се забавляваха истински. Те се зарадваха искрено със своите родители на обновените спални и занимателните кътове за развлечения и творчество. Заедно със грижите на целия педагогически колектив на детската градина това ще им осигури физическо, нравствено и емоционално развитие.

Снимки от събитието са публикувани в Галерия./



Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче