Секции

19 April 2024 22:00

НФСБ подкрепи кандидатурата на д-р Емил Кабаиванов за кмет на Община Карлово (видео)

По предложение на местната организация и с решение на националното ръководство, НФСБ подкрепя кандидатурата на д-р Емил Кабаиванов за кмет на Община Карлово – обяви днес пред журналисти заместник-председателят на партията и народен представител Борис Ячев. Аргументите за това решение са сериозната управленска програма, която д-р Кабаиванов е изпълнявал през изминалите четири години с акцент на патриотизма и модерното европейско развитие на Карлово и общината. По думите на Ячев, предстоят да бъдат осъществени през следващия мандат още важни приоритети, а политиката на НФСБ е съсредоточена върху възможностите да се реализират идеи, които осигуряват добруването на хората.

НФСБ ще представи листа от 24 кандидати за съветници в Община Карлово. Предстои регистрацията й в ОИК. Председателят на местната структура Андон Андонов съобщи на пресконференция, че той ще е водач на листата. Той беше категоричен, че в нея ще влязат достойни и реализирали се личности. Ще се стремим да постигнем максимума още на първи тур на изборите – бе категоричен Андонов.

Представителят на МК“Обединени за нашата община“ и председател на СДС Антон Минев заяви по време на брифинга, че винаги са работили добре заедно с НФСБ тук. „Имаме намерение да го направим и за вбъдеще“.

Припомняме, че Общинската избирателна комисия регистрира с решение №78 от 17 септември д-р Емил Кабаиванов, издигнат от местна коалиция „СДС-ГЕРБ“, за кандидат за кмет на Община Карлово. Така настоящият градоначалник ще се включи отново в битката за местния вот на 27 октомври. Към момента той има политическата подкрепа и на ДСБ, Движение „България за гражданите“, Атака, Воля, НФСБ и БДФ, като за кандидат-общински съветници СДС и ГЕРБ ще излязат с отделни листи.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Повечето хора са толкова субективни, че всъщност не се интересуват от нищо освен от самите себе си.


Шопенхауер