Секции

26 April 2024 18:46

(обновена) Фен клубове на ПФК“Левски“ играят за благотворителна кауза в Сопот (видео)

Отборите на седем фен клуба на ПФК“Левски“ играят във футболен турнир на малки врати днес в Сопот за благотворителна кауза. Инициативата е под надслов „Бъдеще за децата ни“ и се провежда на стадион „Металик“ в града на Вазов.

Феновете от София, Сопот, Карлово, Хисаря, Панагюрище и Бургас се включват в каузата, за да бъдат подпомогнати финансово 5 нуждаещи се деца. Затова на различни места на стадиона бяха поставени кутии за дарения.

Участниците в турнира се включили от раз. Щом става дума за деца нямало и грам колебание. Да ги подкрепи на турнира бе и народният представител Веска Ненчева.

Амбицията на организаторите е турнирът да стане ежегоден и да се провежда през месец септември в началото на учебната година и така непрекъснато да е в действие посланието „Бъдеще за децата на България“ с много усмивки.

Футболният турнир ще се играе в няколко кръга и ще излъчи победителите на първо, второ и трето място, които ще получат и почетните купи.

2187 лева са събраните средства след края на играните срещи. На първо място се класира отборът на Хисаря, на второ- на Сопот, трети е тимът от Асеновград.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче