Секции

26 April 2024 17:09

Заместник-кметът Антон Минев връчи грамоти на Вероник Стеено и Йосиф Герджиков

Заместник-кметът Антон Минев връчи грамоти за принос в обогатяването на културните традиции в община Карлово на председателя на сдружение „Розата на Евтерпа в Карлово” Вероник Стеено и диригента Йосиф Герджиков. Това се случи на заключителния концерт „Шедьоври на барока”, който се състоя в залата на Военен клуб – Карлово.

В празничния ден, карловската публика се наслади на изпълненията на Камерен инструментален ансамбъл при Бахово общество – София с диригент Йосиф Герджиков и солисти Гергина Гергинова – сопран, Олга Михайлова – Динова – мецосопран, Пламен Бейков – бас, Ивайло Василев – флейта, Калин Панайотов – обой, Мира Искренова – чембало, Димитър Тенчев – виолончело, концерт-майстор Йордан Димитров. В програмата бяха изпълнени произведения от Вивалди, Перголези, Бах, Хендел, Телеман.

Заместник-кметът поздрави ръководството и служителите на Военен клуб – Карлово по повод 80 години от неговото създаване и връчи поздравителен адрес от името на кмета на общината д-р Емил Кабаиванов.

/Източник: Община Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато се влюбих в Око, разбрах: "Господи, това е различно от всичко, което ми се е случвало досега... То е повече от хит, повече от злато, повече от всичко.


Джон Ленън