Секции

27 April 2024 02:15

Д-р Емил Кабаиванов: Честно и достойно заедно ще победим! Доказахме, че сме добри стопани на община Карлово и ще продължим да го правим! (видео)

Д-р Емил Кабаиванов е нашият кмет, ще гласуваме за него с бюлетина № 67 на изборите на 27 октомври – това споделяха близки, приятели и симпатизанти на старта на кампанията за нов мандат на досегашния градоначалник. Издигнат от МК“СДС-ГЕРБ“ и кандидат за кмет и на Атака, ДБГ, ДСБ, Воля и НФСБ, д-р Кабаиванов направи равносметка на изграденото и реализираното в община Карлово през двата мандата управление в препълнената тази вечер Зрителна зала на НЧ“Васил Левски-1861г.“ Той се ръкува с всеки дошъл и благодари за доверието. „Кметът трябва да е деен, аз съм такъв и мога да бъда само такъв“- сподели д-р Кабаиванов, защото съм убеден, че Карловската долина ще пребъде. През 2003 година заварихме една община сравнително стабилна, но имахме амбицията да я модернизираме и реализираме проекти с европейски средства. През 2011 година получихме тежко финансово наследство, с което продължаваме да се борим и днес, при все че сме го свели до сериозен минумим. Ние работим открито, хората го знаят, познават ни. Те знаят, че ние сме исторически отговорни пред завещаното ни от предците и същевременно работихме през изминалите години по благоустрояването на общината и реализирането на редица проекти по енергийна ефективност. Осъществяваме планираните намерения за подмяна на старите водопроводи в редица селища, за ремонта на пътя Дъбене-Войнягово-Климент, за изграждането на детски и училищни площадки и зелени паркови пространства за отдих. Културата е също наш приоритет и грижа. Разнообразихме културния календар на общината и ще продължаваме да го правим. Големите предизвикателства, с които трябва да се справим, са:

- Демографската криза, която има и своите икономически аспекти. Факт е, че от 90 хиляди души преди години, днес общината е около 55 хиляди;

- Общинското здравеопазване. За да оцелее и да се развива е необходима помощта и на държавата;

- Незаконното строителство. Всеки трябва да спазва закона стриктно и ние няма да отстъпим от това разбиране.

Д-р Емил Кабаиванов обстойно представи приоритети и проектите, чиято реализация предстои. Вече е одобрен и проект за цялостно 24-часово видеонаблюдение в община Карлово и изграждане на център за ранно известяване при бедствия и аварии и справяне с проблемите с битовата престъпност. Предстои сериозна работа и по изграждане на пречиствателни станции в Баня, Калофер, Розино и Клисура, както и подобряване на организацията на сметосъбирането и подобряване на работата по озеляняването.

За добрата и ефективна работа той благодари на целия си екип, на кметовете по населени места, на общинските съветници от конструктивното мнозинство и подчерта, че „Честно и достойно заедно ще победим! Доказахме, че сме добри стопани на община Карлово и ще продължим да го правим!“

Председателят на ГЕРБ – Карлово и заместник – кмет на Община Карлово Данка Люртова, която е и кандидат за общински съветник, сподели, че: „През тези 8 години работи един силен отбор и той има един капитан – нашият кмет д-р Емил Кабаиванов“.

Председателят на СДС – Карлово Антон Минев и заместник-кмет на Община Карлово, който е и кандидат за общински съветник, подчерта, че: „д-р Кабаиванов може да сплотява хората в екип. Той успява да накара всеки да работи за една кауза – община Карлово. Нашето предимство е в натрупаният безценен опит в управлението на Общината“.

Подкрепата си за д-р Емил Кабаиванов заявиха също кандидати за общински съветници и кметове по населени местта.

Откриването на предизборната кампания завърши с блестящите изпълнения на ФА“Розова долина“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче