Секции

26 April 2024 02:24

Д-р Емил Кабаиванов към хората от третата възраст: Нашата помощ за вас ще продължи!

„Бъдете здрави, запазете младежкия си дух и продължавайте да бъдете наши съмишленици и наш коректив! Помощта на община Карлово за 26-те Културни клубове на пенсионерите ще продължи. В бюджета за 2020 г. залагаме 30% увеличаване на издръжката, която в момента е 83 000 лева годишно.“ Това каза пред хората от третата възраст кметът на община Карлово и кандидат за нов мандат д-р Емил Кабаиванов. Той присъства на тържеството в клуб „Гина Кунчева“, по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.

Д-р Кабаиванов и зам.-кметът Антон Минев представиха своята визия за бъдещото развитие на Карлово и населените места от общината. Кметът подробно обясни предстоящите за реализация проекти: смяна на водопроводи, обновяване центъра на Карлово, разширяване обхвата на видеонаблюдение в района с цел засилване на контрола, възстановяване на общинско предприятие „Благоустройство и комунално стопанство“ и отговори на въпроси, свързани с болницата и обществения транспорт.

Певческа група „Карловски славеи“ поздрави гостите и изнесе музикална програма.

„Историята се пише от умни, знаещи и можещи хора. Този факт не подлежи на никакво съмнение! Пред нас стои човек, който за два мандата написа историята на Карлово и Карловската община. Човек, който промени облика на Карлово и общината! През последните 8 години този човек доказва своите качества не с думи, а с делата си! Той не обещава предварително, той работи! И след като свърши работа, тогава поема следващ ангажимент – за разлика от други, които обещават и нищо не правят... Ако искате нашето Карлово и нашата община да продължат да се развиват успешно, свалете политическите дрехи, загърбете политическите си пристрастия и гласувайте за д-р Емил Кабаиванов! Той го заслужава! Направете своя най-добър избор!“, призова председателят на общинската организация на пенсионерските клубове Тани Пимпилов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче