Секции

23 April 2024 22:41

Общественикът и рокмузикантът Лъчезар Бакърджиев: Щастие е да видиш реализирана мечтата на дете, продължавам да работя за това (видео)

Лъчезар Бакърджиев е кандидат за общински съветник от ПП“Партия на зелените“. Увереността му да поиска отново доверието на хората в община Карлово се основава на опита му като общински съветник и председател на Комисията по бюджет и финанси в местния парламент през мандата 2007г.-2011г.

Икономист по образование той е убеден, че същността при успешната реализация на дадена идея или конкретен проект е в професионализма, упоритостта и непрекъсната ежедневна работа.

Тези си знания се стреми да предаде на многото деца от община Карлово, които идват да слушат рокмузика, да се обучават и да свирят в репетационната зала на рок група Slippеrs, чийто основател е той. Бакърджиев споделя, че е щастие да видиш реализирана мечтата на дете и ще продължава да работя за това.

В програмата си е включил редица иновативни идеи за подобряване грижата за зелените площи и създаване на нови такива в община Карлово, за екологичното възпитание на подрастващите, за развитието на туризма и повече възможности за отдих и спорт, за подобряване на общинската транспортна схема и създаване на възможности за развитието на малкия и среден бизнес с цел разкриване на нови работни места.

Лъчезар Бакърджиев е завършил аграрна икономика в Икономическия университет във Варна. Специализирал е счетоводство и контрол в УНСС, международен одит в Оксфорд Брокерс Юнивърсити и бизнес планиране в университета в Минесота.

Бил е гуверньор на Лайъенс клуб - България и представляващ у нас на американската фондация на Лайенс клубовете.

Работи в частния бизнес. Председател е на родителското настоятелство в СУ“Христо Проданов“-Карлово. Семеен с две деца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче