Секции

23 February 2020 12:47

В Каравелово бе даден стартът на подмяна на водопровода на четири улици (видео)

В карловското село Каравелово бе даден стартът на проекта за подмяна на водопровода на четири улици. Работата започва от ул.“Димитър Благоев“. На нов водопровод ще се радват и жителите от улиците „Ленин“, „Тодор Каблешков“ и „Панайот Волов“.

„Доказахме, че успешно печелим проекти и ги реализираме“ – каза днес на място кметът на Община Карлово и кандидат за нов мандат д-р Емил Кабаиванов. „След тригодишна упорита работа от идеята до първата копка днес, изпълняваме ангажимента си пред каравеловци за нов водопровод с обща дължина 2 километра и 600 метра.“ Очаква се проектът да бъде завършен до края на годината, а според експерти новите тръби имат 50 години гаранция.

„Имаме планове работата в Каравелово по подмяна на водопровода да продължи“ – съобщи още д-р Кабаиванов. “Поставели сме си задача поне за още три улици. Наш ангажимент е и подмяната на водопровода на главната улица и преасфалтирането й.“

Молебен за здраве и благополучие на начинанието и жителите на Каравелово отслужи отец Рафаил.

Сред официалните лица бяха кметът на село Каравелово и кандидат за нов мандат Славка Червенкова и зам-кметът на Община Карлово Данка Зидарова-Люртова.

Днес Ви питаме:

През 2020 година може ли да няма тежки ПТП-та?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче