Секции

30 April 2024 11:02

Д-р Емил Кабаиванов се срещна с жители на Войнягово

Д-р Емил Кабаиванов - кмет на Община Карлово и кандидат за нов мандат, се срещна и разговаря с жители на село Войнягово. Заедно с настоящия кмет Тодор Танковски, подкрепян от коалиция „Обединени за нашата община“(МК ПП СДС/ПП АТАКА,ПП ДБГ/) за следващ мандат, припомниха на жителите на селото най-важните неща, които са направени през последните 4 години: положени са пътни ивици на пътя за гробищния парк; монтирани са детска площадка, беседка и пейки в парка; извършен е ремонт на помещенията в детската градина; ремонтирано е училище-музей "Васил Левски"; направен е ремонт на покрива на читалището; положени са бордюри и пътни ивици на ул. 12-та; изградена е спортна площадка; оформена е алея и е озеленена; подменени са 3 км водопроводна мрежа на улиците; асфалтиран е главният път в селото. Започва ремонт на помещение в сградата на пенсионерския клуб, което ще се ползва за социални дейности и танцова зала.

Д-р Кабаиванов представи пред хората своите намерения за следващите 4 години. "Ще сменим водопровода и ще поставим настилка на улиците 1-ва, 6-та и «Горна»; ще довършим ул. «Георги Бенковски» до изхода за Баня; ще довършим ремонта на улица 12-та; ще сменим двете автобусни спирки; ще облагородим парка; ще изградим модулна пречиствателна станция и по спечеления от моя екип проект за денонощно видеонаблюдение в цялата община, ще монтираме 4 камери във Войнягово: по една на входно-изходните точки за Дъбене, Климент и Пловдив и една на площада."

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всяка една монета има две лица и не можеш да подбираш коя харесваш - те са заедно; същото е в живота - ако не можеш да се оправяш с трудните моменти, няма да имаш и приятни.


Хорхе Букай