Секции

30 April 2024 06:17

Д-р Емил Кабаиванов се срещна с жители на Сушица

Досегашният кмет на Община Карлово и кандидат за нов мандат д-р Емил Кабаиванов се срещна и разговаря с жители на квартал Сушица. Той припомни свършеното през последните 4 години в квартала: цялостно бе асфалтирана улица "Райковец" и частично - ул. "Пантелеймон"; поставени бяха 200 метра пътни ивици на ул. "Дакова" и 50 метра на ул. "Стара планина"; положени бяха 4 метра тръби за канал на центъра; ремонтирана бе читалищната сграда; обновена бе детската площадка и катерушките в нея; ремонтирани бяха тоалетните в детската градина; осигурено бе осветление за празника "Пантелеймон"; направени бяха тротоари на улиците "Карловска", "Стара планина", 1-ва и "Дръндева"; възстановени бяха спирките и поставени информационни табла; възстановен бе мостът; поставени бяха пътни знаци за регулиране движението на центъра; монтирани бяха огледало за по-добра видимост на кръстовището до детската градина. Почистват се нерегламентираните сметища и периодично се изкърпват дупките.

Д-р Емил Кабаиванов представи и идеите си за реализация през следващите години за развитието на квартал Сушица. Ще продължи поетапният ремонт и изкърпване на улици, ще бъдат поставени изкуствени неравности /т.нар. легнали полицаи/ на главната улица, ще бъдат положени настилки и тротоари по улиците „Златна ливада“, „Втора“, „Високата кория“ и ще бъде довършена ул. „Стара планина“. Ще бъде довършено също асфалтирането на ул. „Пантелеймон“ след подмяна на водопровода по нея; ще бъде ремонтирана сцената в местността „Пантелеймон; ще бъдат закупени костюми за самодейците. Ще бъде разработен инвестиционен проект за изграждане на канализация в Сушица. Д-р Кабаиванов се ангажира да продължи в търсенето на инвеститор за изграждане на обучителен център или дом за стари хора в сградата на училището.

На срещата с жителите на квартал Сушица бяха и Розалин Петков - заместник-кмет на община Пловдив и кандидат за общински съветник от ГЕРБ в Карлово, и Антон Минев – заместник – кмет на община Карлово и водач на листата за общински съветници на коалиция „Обединени за нашата община“ – двете листи, които издигнаха кандидатурата му за нов мандат като кмет.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче