Секции

13 August 2020 19:50

Специалисти от МКБППМН беседваха с ученици от Иганово, Калофер и Карлово

Обществени възпитатели от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ посетиха училища в Иганово, Калофер и Карлово.

" Как да растем здрави и силни" бе темата, по която Христо Перов разговаря с ученици от 1 до 4 клас в игановското начално училище"Васил Левски" . Той посъветва малките възпитаници как да растат здрави, да придобият навици и умения за здравословен начин на живот, да бъдат внимателни и отговорни към здравето си.

В калоферското средно училище „Христо Ботев“ Димитър Грошев изнесе лекция на здравна тематика пред учениците от 5 до 7 клас. Те се запознаха със здравословния начин на живот, как могат да опазят собственото си здраве и здравето на околните, също научиха какви са вредните навици и последиците от тях за здравето.

Тихомир Стоянов беседва с ученици в карловското средно училище „Райно Попович“ . Пред петокласници той изнесе лекция на тема "Агресия", а пред седмокласниците говори за "Безопасността на децата в интернет". Учениците дискутираха за видовете агресия и преодоляването им, а актуалната тема за безопасността в интернет предизвика много въпроси и изразяване на лично мнение.

/Снимки: МКБППМН/

Днес Ви питаме:

Ще почивате ли през лятото на родното Черноморие?

Благодарим Ви за гласуването

Културен афиш
Изтегли си късметче