Секции

30 April 2024 10:05

Д-р Емил Кабаиванов се срещна с жители на Иганово

Д-р Емил Кабаиванов - досегашен кмет на Община Карлово и кандидат за нов мандат, се срещна и разговаря с жители на село Иганово. Досегашният кмет на селото и кандидат за нов мандат Павел Павлов припомни направеното през изтичащите 4 години: „Положихме пътни ивици на ул. 4-та и заустихме вадата с цел предпазване на жп прелеза; изчистихме и попълнихме река "Айдаря" с подпори и зидове; направихме частични ремонти на електрическата инсталация и на покрива на читалището; ремонтирахме покрива на кметството; подменихме дренажни тръби на чешмата в центъра; поставихме метален пешеходен мост с предпазни парапети над река "Кюй дере"; ремонтирахме помещение и там обособихме компютърна зала; оформихме лятна спортна площадка за волейбол, футбол и бадминтон; монтирахме 4 камери за видеонаблюдение на сградата на кметството; довършихме улица 12-та, направихме 100 м отводнителен канал и цялостен ремонт с поставяне на пътни ивици на ул. 10-та; извършихме частичен ремонт на ул. 17-та и 19-та с поставяне на пътни ивици; почистихме 2 нерегламентирани сметища; обособихме площадка за събиране на биологични отпадъци; настлахме част от ул. 18-та с резован асфалт и ремонтирахме отводнителния канал; направихме нов отводнителен канал на ул. 17-та; изградихме детска площадка в центъра; извършихме основен ремонт на залата за гласуване; подменихме дограмата на Пенсионерския клуб; прехвърлихме водоподаването към друг водопровод с цел да се избегне режим или прекъсване на водата в летните месеци. Пощенската станция вече е на първия етаж в сградата на кметството, с което облекчихме достъпа до нея.“.

Д-р Емил Кабаиванов разказа на хората какво предстои в следващия мандат: „Ще подменим водопровода и ще асфалтираме улица "Димитър Благоев", ще сменим водопровода и ще поставим пътни ивици на улиците 2-ра, 5-та и 6-та; ще изградим многофункционална спортна площадка; в проекта на АПИ за ремонт на пътя Певците – Карлово ще заложим направата на тротоари от двете страни на участъка, минаващ през Иганово, и пешеходна пътека в центъра на Иганово. В бюджета за 2020 година залагаме увеличение с 30% на издръжката на пенсионерските клубове, читалищата и младежките клубове. В рамките на проекта за денонощно видеонаблюдение в цялата община, ще монтираме още 3 камери: по една на входно-изходните точки от Кърнаре и от Карлово и една – на площада. Ще ремонтираме и възстановим четирите чешми с течаща балканска вода.“.

Д-р Кабаиванов благодари на кандидатите за общински съветници и на кметовете на Певците, Куртово, Кърнаре и Богдан, които уважиха срещата в Иганово.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче