Секции

30 April 2024 10:24

Д-р Емил Кабаиванов се срещна с жители на Кърнаре

Кметът на Община Карлово и кандидат за нов мандат д-р Емил Кабаиванов се срещна и разговаря с жители на село Кърнаре. Кметът на населеното място Боньо Бонев направи отчет за работата, която е свършена през последните 4 години: положени са пътни ивици на улиците 30-та, 18-та, 17-та и 12-та; бетонирано е кръстовището на улица 28-ма и положени са тротоари с бетон и плочки на същата улица; възстановен е 500 метра изкъртен водопровод; изградена е нова детска площадка на ул. 22-ра; сменена е дограмата на киносалона и ремонтирана е сцената; направена е обществена тоалетна в Центъра с готовност да бъде монтирана още една в същия район.

Д-р Кабаиванов представи на жителите на Кърнаре намеренията за следващия мандат: „ Ще довършим улиците 8-ма, 9-та, 19-та и 20 с пътни ивици; ще санираме фасадата на кметството; ще довършим 500-метровия водопровод от местността „Синият сипей“ до „Шан кая“; ще обновим пенсионерския клуб. В рамките на проекта за денонощно видеонаблюдение в цялата община, ще монтираме 4 видеокамери: по една на входно-изходните точки от Розино и от Карлово, една на площада и една в ОУ „Васил Левски“. Ще обособим помещение за младежки клуб и тенис на маса.“.

Д-р Кабаиванов увери присъстващите, че ще продължи да работи за превръщането на разкритата Полицейска приемна в Розино в Полицейски участък с щатове и автомобили.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче