Секции

29 March 2024 10:05

Водачът на листата на „Обединени за нашата община“ Антон Минев: Продължаваме да работим, за да развиваме и усъвършенстваме постигнатото (видео)

Антон Минев- зам.-кмет и представител на екипа на досегашния кмет и кандидат за нов мандат д-р Емил Кабаиванов, открои в специално интервю за Карлово.тв акцентите от свършената работа през изминалите 4 години в областта на туризма и развитието на Комплекс „Старинно Карлово“. За неговото развитие допринася спечеленият проект през 2014 година по оперативна програма „Регионално развитие“.

Минев подчерта, че целта е всичко постигнато да бъде развивано и усъвършенствано, така че Старинно Карлово да се утвърди като своеобразен културен център в общината и броят на туристите да се увеличава. Затова и Община Карлово работи активно с Министерството на културата и по отношение на къща“Белия двор“ с цел преобразуването й от държавна в общинска собственост.

Зам.-кметът Минев подчерта и изключителната възможност, която досегашният управленски екип на Община Карлово начело с д-р Емил Кабаиванов е предоставил за изява на самодейните състави чрез различните фестивали, тематични празници и конкурси. По думите му намерението е подпомагането на всички изяви на фолклорната, художествената и музикалната самодейност да продължи.

Антон Минев- водач на листата на „Обединени за нашата община“, която подкрепя д-р Емил Кабаиванов за кмет на Община Карлово, бе категоричен, че опитът е изключително важен при изготвянето на Културния календар на община Карлово, която е изключително богата на събития. В тях е важно участието на подрастващите, за да се образоват и да съхраняват и развиват българските традиции и уроците по родолюбие.

Минев призова всички, които имат право на глас, да гласуват на 27 октомври. Така ще покажат една от основните демократични ценности с правото да се избира свободно, която е извоювана през последните 30 години.

67 е номерът в интегралната бюлетина на досегашния кмет и кандидат за нов мандат д-р Емил Кабаиванов. 68 е номерът в интегралната бюлетина на подкрепящата го листа на „Обединени за нашата община“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче