Секции

26 April 2024 20:24

Започна подмяна на водопровод на 5 улици в Клисура (видео)

Днес бе даден стартът на подмяната на водопровода на 5 улици в Клисура. Предвижда се да бъдат положени 1254 метра нови тръби на улиците „Розова долина“, „Нягул Бояджийски“, „Даскал поп Божков“, „Средногорски партизани“, „Панайот Волов“ и част от „Рашко Блъсков“.

„Един загрижен кмет за своето населено място трябва да поставя на първо място здравето на своите съграждани“ – каза по време на първата копка досегашният кмет на Клисура и кандидат за нов мандат Генка Тодорова. Тя съобщи, че подмяната трябва да приключи до края на годината.

„Ние вече работим по втория етап на подмяна на водопроводите и през този мандат, който предстои, за да можем да свършим повече работа“ – каза д-р Еил Кабаиванов – досегашен кмет на Община Карлово и кандидат за нов мандат. Той подчерта, че „ това е работата на кмета - да бъде по-близо до хората и да свърши повече работа.“

Молебен за здраве и благоденствие отслужи Негово Високоблагоговейнство иконом Марко Тодоров – архиерейски наместник на Карловска духовна околия.

Събитието уважиха заместник-кметът Антон Минев, представители на фирмата изпълнител и местни жители.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Любовта превръща дивеча в сокол, сокола в човек, а човека — отново в пустиня. Тя превръща оловото в злато, а след това отново скрива златото под земята.


Паулу Коелю