Секции

23 April 2024 15:22

Георги Григоров: Заедно можем и ще постигнем повече (видео)

В Сопот ГЕРБ и СДС закриха предизборната си кампания за предстоящите на 27 октомври Местни избори в препълнената зала на сопотското читалище.

Събитието уважиха Менда Стоянова – председател на Комисията по бюджет и финанси в 44-то Народно събрание, ген. Констанин Попов – председател на Комисията по отбрана в Парламента, Евелина Апостолова- в.и.д. областен управител на Пловдив, д-р Емил Кабаиванов- досегашен кмет на Община Карлово и кандидат за нов мандат, членове и симпатизанти на двете партии и много граждани.

„Щастлива съм, че съм на тази сцена с кандидатите за общински съветници на двете партии и с един общ кандидат за кмет в името на развитието на Сопот. Това е печелившата формула“- каза Менда Стоянова при заключителното представяне на Георги Григоров – кандидат за кмет на Община Сопот – издигнат от ГЕРБ и подкрепен от СДС, на Кирил Рачев – кандидат за кмет на село Анево – издигнат от СДС и подкрепен от ГЕРБ, и на кандидатите за общински съветници от двете листи на ГЕРБ и СДС. Тя изрази подкрепата на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на председателя на партията Бойко Борисов. „Георги Григоров носи отговорност, която е и на ПП ГЕРБ, а не на сформирала се неясна коалиция“ – подчерта Стоянова и пожела успех и победа.

„Ние сме позитивни хора, които работим, а не говорим против останалите“- открои пред сопотненци ген. Константин Попов. „ Ще покажем, че сме по-добри. Кандидатите на ГЕРБ и СДС за кметове и за общински съветници са достойни хора. Начело е Георги, който носи името на победоносец“- категоричен бе той и призова: „ Дайте да променим Сопот.“.

Георги Пилев – председател на СДС-Сопот, подчерта, че изпълнената до краен предел зала с хора излъчва надежда за развитието на Сопот и сподели: „Убедени сме, че само заедно можем да успеем“.

Поздравите на дясномислещите хора в община Карлово на сопотненци предаде д-р Емил Кабаиванов. Той изрази своята убеденост, че следващият кмет на Сопот ще се казва Георги Григоров.

От своя страна Георги Григоров изрази отново благодарността си към ГЕРБ, че е номиниран и избран за кандидат за кмет на Община Сопот и на СДС за подкрепата. „Заедно можем и ще постигнем повече“ – подчерта той и открои основни акценти от своята програма, отнасяща се до финансовата стабилизация и прогнозируимия растеж на сопотския регион.

43 е номерът в интегралната бюлетина на Георги Григоров - кандидат за кмет на Община Сопот, и на листата на кандидатите за общински съветници от ГЕРБ.

64 е номерът в интегралната бюлетина на Кирил Рачев - кандидат за кмет на село Анево, и на листата на кандидатите за общински съветници от СДС.

Водещ на събитието бе радиоводещият Генчо Генчев, а за доброто настроение допринесе с песните си и известната българска певица Силвия Кацарова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче