Секции

25 April 2024 07:51

Кандидатът за общински съветник Лъчезар Бакърджиев: Ще работя за реализацията на децата на община Карлово (видео)

„Емблематичните послания на кампанията ми са свързани с децата на община Карлово“ – каза в интервю за Карлово.тв Лъчезар Бакърджиев-кандидатът за общински съветник от ПП“Партия на зелените“. Според него децата имат нужда от подкрепа за тяхното културно, музикално и духовно усъвършенстване.

От срещите си с младите хора, Бакърджиев откроява тяхната амбиция Карлово да бъде притегателен център за развитието например на рокмузиката. Той споделя, че ако бъде избран за общински съветник, ще работи за реализацията на идеите и мечтите на децата.

На местни избори вниманието е насочено върху благосъстоянието на общината. Трябва да се работи за бъдещето на нашата община, а това са децата ни- подчертава Лъчезар Бакърджиев, който е с номер 42 в интегралната бюлетина за Местните избори като кандидат за общински съветник от ПП“Зелените“.

Лъчезар Бакърджиев е завършил аграрна икономика в Икономическия университет във Варна. Специализирал е счетоводство и контрол в УНСС, международен одит в Оксфорд Брокерс Юнивърсити и бизнес планиране в университета в Минесота.

Бил е гуверньор на Лайъенс клуб - България и представляващ у нас на американската фондация на Лайенс клубовете.

Работи в частния бизнес. Основател на рок група Slippеrs. Председател е на родителското настоятелство в СУ“Христо Проданов“-Карлово. Семеен с две деца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче