Секции

27 April 2024 01:41

Д-р Емил Кабаиванов: Силата, с която избраният на първи тур кмет отстоява интересите на общината пред държавните институции, е по-голяма (видео)

По време на предизборната си кампания д-р Емил Кабаиванов- досегашен кмет на община Карлово и кандидат за нов мандат, е провел над 50 събрания и се е видял директно с над 7000 жители, като не е пропуснал да посети нито едно кътче от Карловския регион. „Хората се вълнуват от Местните избори, защото за тях е важно кой ще носи отговорността и ще управлява селото, градчето, общината“ – каза д-р Кабаиванов в интеврю за Карлово.тв. Според него активността на 27 октомври ще бъде висока и има реален шанс да бъде избран на първи тур кмет на община Карлово. „Това е важно за общината, защото там, където има избран кмет на първи тур се показва, че обществото е обединено зад една цел“ – подчерта д-р Кабаиванов и още: „Целта, която обединява на Местни избори, е първо- кметът, който ще бъде избран, да гарантира едно стабилно, устойчиво, възходящо развитие на целия регион. Второ- силата, с която избраният на първи тур кмет отстоява интересите на общината пред държавните институции, е по-голяма. Трето- когато изборът на кмет приключи на първи тур, никой не може да си мисли, че може да води политически пазарлъци. Аз не бих допуснал да има пазарлъци. Затова е най-добре общината да има избран кмет още на първи тур на 27-ми октомври и на 28-ми да продължим нашата работа.“

Д-р Кабаиванов разказа за срещите си с хората и за въпроси, които те са му поставяли. Той съобщи за ангажиментите, които е поел относно развитието и стабилността на обществения транспорт, общинското здравеопазване и общинската пътна мрежа.

По думите му, Карловска община е един жив динамичен организъм. Една сплав от история, от настояще с работеща икономика и с убеденост в доброто й бъдеще. Затова трябва да продължат работата, търпението и уважението в името на нейните жители и гласът на всеки ще определи развитието на общината през следващите години.

Д-р Емил Кабаиванов е с номер 67 в интегралната бюлетина за Местните избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Пожелай си нещо, което искаш много силно, затвори очи… и след това си помисли какво трябва да направиш, за да го постигнеш.