Секции

25 April 2024 13:01

Георги Григоров и 4 партии се обединиха за успешното развитие на Сопот (видео)

Кандидатът за кмет на Сопот Георги Григоров и 4 партии се обединиха за успешното развитие на общината. За предстоящия балотаж на изборите в неделя ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД и „Движение ЗАЕДНО за промяна“ подписаха Декларация за общи действия в името на Сопот.

От името на структурите си Елка Еленова, Георги Пилев, Никола Пингелов и Иван Атанасов заявиха, че застават зад кандидатурата на Георги Григоров. В негово лице те виждат личността, която има възможностите да изведе Сопот по пътя на успеха и да навакса изоставането.

В Декларацията се казва още, че четирите партии се обединяват около обща Програма за възходящото развитие на община Сопот, както и около виждането за съвместна работа в Общинския съвет.

ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД и „Движение ЗАЕДНО за промяна“ заявяват общите си действия срещу налагания в последните четири години модел на управление на община Сопот.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.