Секции

29 March 2024 15:58

Клисурски ученици се включиха в инициатива за толерантност и без агресия в Деня за борба срещу насилието над жени

Младежки информационен център-Карлово съобщава, че продължава с реализирането на инициативи по проект "Идеална толерантна младеж", финансиран от Европейската младежка фондация.

Днес представители на Центъра гостуваха на толерантните младежи от ПГИ"Тодор Влайков"-Клисура, които бяха подготвили програма от български народен, ромски и турски танц. Целта бе да се покаже доброто съжителство на тези общности и взаимното разбирателство.

Младежите тестваха издадените по проекта игри "Свещено мемо" и "Житейският път", чрез които учат за различните световни религии.

По повод 25-ти ноември – Международен ден за борба с насилието над жени, възпитаниците на Клисурската професионална гимназия научиха, че всички религии проповядват равенство между мъжа и жената и не трябва да се допускат прояви на насилие към никого.

/Снимки: Младежки информационен център-Карлово/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Необходима е голяма наивност, за да вярваш, че с викове и вопли си в състояние да промениш собствената си съдба. Нея трябва да е приемеш такава, каквато ти се предлага, и да се въздържаш от всякакво многословие.


Киркекор