Секции

06 August 2020 22:24

Бойко Борисов със съмнения, че фас е довел до взрива с 2 жертви в Пирогов

В началото на днешното правителствено заседание премиерът Бойко Борисов изрази съболезнования за загиналите в Албания след тежкото земетресение там. Той потвърди, че ще бъдат отпуснати 200 хиляди лева за справяне с последиците от земетресението и при нужда страната ни е готови да изпрати жива сила и техника в Албания, съобщи БНТ.

Борисов съобщи, че Ананиев и Младенов са му докладвали за ситуацията в „Пирогов“ и заяви, че се надява причината за взрива да не се окаже запалена цигара в стаята. Ананиев докладва в какво състояние са били двамата мъже във второ вътрешно отделение преди взрива. Той благодари на персонала на „Пирогов“, че благодарение на навременните им действие над 80 души, които са били под заплаха, са били спасени. Ананиев съобщи, че кислородните апарати в момента работят нормално. Единствено в противошокова зала е имало леки проблеми, но и те ще бъдат решени.

Бойко Борисов предложи с минута мълчание да бъде почетена паметта на Стефан Данаилов, който по думите му е много обичан човек в България.

/Източник информация и снимка: plovdiv-press.bg/

Днес Ви питаме:

Ще почивате ли през лятото на родното Черноморие?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче