Секции

28 March 2024 21:36

На 4 декември запалват коледните светлини в Карлово

Община Карлово поставя началото на коледно-новогодишната си празнична програма на 1 декември с базар на творческите занаяти, който ще продължи до 6 януари 2020 год. в туристически комплекс „Старинно Карлово”.

Коледните светлини ще бъдат запалени в Карлово на 4 декември от 17 часа на площад „20-ти юли”. За празничното настроение ще допринесе и концертът на Военния духов оркестър при 61-ва Стрямска механизирана бригада.

НЧ“Васил Левски-1861г.“ също кани на концерт „В очакване на Коледа“ на 11 декември от 18 часа в Зрителната зала.

Карловската школа по изобразително изкуство „Арт колорит“ ще представи коледна изложба на 16 декември от 17:30 часа в Общинска библиотека „Д-р Иван Богоров“.

Малки и по-големи ще посрещнат дядо Коледа на Централния площад на 17 декември в 16 часа. 60 минути преди това ще започне детското веселие „Коледна магия”, а от 18 часа е коледният концерт на танцово студио „Ла Кукарача“ в Камерната зала на читалището.

Победителите в конкурса „Моето писмо до Дядо Коледа“ ще бъдат обявени на 18 декември от 13:30 часа в Камерна зала на НЧ“Васил Левски-1861г.“.

Фолклорният концерт „Тебе пеем, Бога славим“ с участието на колективите при карловското читалище и приятели е на 18 декември от 19 часа в Зрителната зала.

На 19 декември от 18 часа в Камерната зала на читалището ще се състои коледният концерт на музикална школа „Карловойс“ при Военен клуб-Карлово.

От младежите за децата на община Карлово ще има с Дядо Коледа и Снежанка занимателни коледни игри с награди, музика, песни и танци.

Коледуването в Карлово „Добре сме ти гости дошли“ ще е на 28 декември от 11 часа в Бухаловия хан на ТК“Старинно Карлово“.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Погледни назад, къде си бил, за да разбереш накъде отиваш.


Малка книжка с Мъдри отговори на въпроси от живота