Секции

18 April 2024 20:51

Общинските съветници в Карлово заседаваха извънредно

Общинските съветници в Карлово проведоха извънредна сесия. На нея клетва положи като съветник Мирослав Типовски от ГЕРБ. Той влиза на мястото на Розалин Петков, който е назначен за директор на „Свободна зона“АД в Пловдив.

Това доведе до промени и в Постоянните комисии. Сребра Атанасова оглави ръководената от Розалин Петков Комисия по стопанска и инвестиционна дейност, разпореждане и управление на общинско имущество. Начело на председателствената от Атанасова Комисия по противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество застана Иван Иванов.

На сесията бе дебатирана и гласувана заявка за безлихвен заем от централния бюджет за финансиране на разходи до възстановяването им от Държавен фонд „Земеделие“ по Договор No 16/07/2/02/00398 от 13.11.2017 г. по подмярка 7.2 на Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г. за проект “Реконструкция на отсечка от общински път гр. Карлово –с. Дъбене –с. Войнягово“.

Както и бе прието предложението на кмета д-р Емил Кабаиванов управител в „Карловогаз“ ООД от страна на Общината да бъде бившият кмет на Розино Ангел Шаламанов.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако си построил замъци във въздуха, не означава, че си работил напразно; те са точно там, където трябва да бъдат, просто изгради основи под тях.


Хенри Дейвид Торо