Карлово.ТВ призовава: Oстанете си вкъщи!
Секции

05 April 2020 08:38

Откриват първия по рода си у нас апарат за рехабилитация на деца с церебрална парализа

Президентът Румен Радев и Великият магистър на Малтийския орден Негово Височество фра Джакомо Дала Торе дел Темпио ди Сангуинето ще открият първия по рода си у нас високотехнологичен апарат за рехабилитация на деца с церебрална парализа.

Оборудването е осигурено и инсталирано в Специализираната болница за рехабилитация на деца с церебрална парализа „Света София“ в София от посолството на Суверенния Малтийски орден у нас.

Великият магистър е на посещение у нас по покана на държавния глава. В Гербовата зала ще бъде валидирана илюстрована пощенска карта по повод 25 години от установяването на дипломатически отношения между България и Суверенния Малтийски орден.

В рамките на посещението си у нас Великият магистър ще се срещне и с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, предвиждат се и срещи със Светия синод на Българската православна църква, с Главното мюфтийство.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Тайната на успеха е в способността да възприемеш гледната точка на другия и да видиш нещата от неговия ъгъл толкова добре, колкото от своя.


Хенри Форд