Секции

08 May 2024 16:30

Откриват първия по рода си у нас апарат за рехабилитация на деца с церебрална парализа

Президентът Румен Радев и Великият магистър на Малтийския орден Негово Височество фра Джакомо Дала Торе дел Темпио ди Сангуинето ще открият първия по рода си у нас високотехнологичен апарат за рехабилитация на деца с церебрална парализа.

Оборудването е осигурено и инсталирано в Специализираната болница за рехабилитация на деца с церебрална парализа „Света София“ в София от посолството на Суверенния Малтийски орден у нас.

Великият магистър е на посещение у нас по покана на държавния глава. В Гербовата зала ще бъде валидирана илюстрована пощенска карта по повод 25 години от установяването на дипломатически отношения между България и Суверенния Малтийски орден.

В рамките на посещението си у нас Великият магистър ще се срещне и с председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, предвиждат се и срещи със Светия синод на Българската православна църква, с Главното мюфтийство.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Когато се влюбих в Око, разбрах: "Господи, това е различно от всичко, което ми се е случвало досега... То е повече от хит, повече от злато, повече от всичко.


Джон Ленън