Секции

19 April 2024 18:48

В Сопот учредиха Обществен консултативен съвет

Обществен съвет към кмета на Сопот ще гарантира прозрачност в управлението, диалог и цели, които ще развиват общината в хармония с гражданите

В Сопот създадоха Обществен консултативен съвет към кмета на Общината Деян Дойнов. Учредителното събрание се състоя в четвъртък в зала „Хаджи Гьока Павлов“.

Сред присъстващите бяха изявени в различни области граждани на община Сопот, както и ръководители на обществени структури. По време на срещата бяха засегнати много от текущите проблеми свързани с управлението на града.

Кметът Деян Дойнов представи принципите на работа на Обществения консултативен съвет. Беше избран Управителен съвет с председател Васил Копчев, секретар Гергина Шльомская и членове Катя Адърска, Зоя Станкова, Иванка Врачева, Минко Караганчев, Ангел Русев, Станислава Делидимова, Марин Лилов, Николай Спасов, Божидар Бабунов, Кирко Канагрохов и Христо Цолев.

Първото заседание на новоизбрания Управителен съвет е насрочено за 27 декември. Тогава ще бъде обсъден и планът за работа на Обществения съвет през следващата година.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче