Секции

19 March 2024 10:58

Малчуганите от детската градина в Дъбене получиха подаръци от народния представител Данка Люртова и общинските съветници от ГЕРБ

Народният представител от ГЕРБ – Пловдив област Данка Люртова, кметът на Дъбене Николай Ковачев, зам.-кметът на община Карлово Николай Цветков, председателят на Общинския съвет в Карлово Доньо Тодоров и общинските съветници от ГЕРБ направиха дарение на детската градина в село Дъбене. Те осигуриха с лични средства два килима за игралните стаи в детското заведение.

Представителите на ГЕРБ зарадваха и децата, като всяко от тях получи индивидуален подарък и пожелания за здраве и много весели празници.

Народният представител Данка Люртова използва възможността да поговори с учителите и да чуе нуждите и проблемите им. Оказа се, че покривът на детската градина има нужда от ремонт. Люртова обеща да обсъдят ситуацията с кмета на селото и заедно да потърсят възможност за разрешаването й. След това народният представител и кметът на Дъбене Николай Ковачев направиха обиколка из най-проблемните улици в населеното място и обсъдиха какви средства от бюджета за 2020 ще бъдат заложени за инфраструктурни ремонти.

/Източник: ПП ГЕРБ Пловдив област

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче