Секции

24 April 2024 08:13

Коледно - новогодишно приветствие на кмета на Община Карлово д-р Емил Кабаиванов (видео)

„Изпращаме една напрегната, интересна и динамична година“- сподели кметът д-р Емил Кабаиванов в коледно-новогодишното си приветствие към жителите на община Карлово.

По думите му през отминаващата година ръководеният от него управленски екип е изпълнил три много важни проекта, касаещи изграждането на новия път Карлово-Дъбене-Войнягово, подмяната на 30 км водопроводи в 9 кметства и възможността за отделна обработка на зелените отпадъци от битовите, което ще доведе до удължаване експлоатацията на Депото с 10 години.

Д-р Кабаиванов подчерта, че гласуваното му доверие от избирателите дава възможност в спечеления от него нов кметски мандат да не се губи скоростта в работата за жителите на община Карлово и промените, които ще се направят в управлението ще бъдат в тяхна полза.

Общинският кмет определи 2019 година като време на изпитания за България по отношение на мигрантската и икономическата криза в близки и по-далечни географски ширини. Българските граждани изискват повече отговорност от политиците и затова държавата трябва да ускори процеса на децентрализация в общините.

„Всеки има нужда от подкрепа и духовна опора“- каза в заключение кметът д-р Кабаиванов и пожела: „Нека да изпратим с мир 2019 г. и да посрещнем с упование и надежда 2020 г.“.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче