Секции

29 March 2024 17:28

Поздравление от бриг. ген. Деян Дешков - командир на 61-ва Стрямска механизирана бригада, по повод настъпващите коледни и новогодишни празници

Уважаеми офицери, сержанти, войници и цивилни служители, скъпи семейства,

От името на командването на 61-ва Стрямска механизирана бригада и лично от свое име приемете нашите най-сърдечни поздрави по случай настъпващите

Коледни и новогодишни празници!

На прага сме на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, който носи със себе си най-чистите човешки емоции, които пречистват душите ни и ни правят по-мъдри и по-вярващи.

Благодаря на всички Вас за проявените през годината професионализъм, всеотдайност и отговорност при изпълнението на служебните ни задължения. Ежедневието ни беше динамично и натоварено, но Вие нееднократно доказахте своята издръжливост и професионален потенциал по време на всички тренировки, занятия, учения у нас и в чужбина така, както винаги сме го правили с чест и достойнство, упоритост и себеотрицание, защитавайки нашия девиз „ Дълг, лоялност, всеотдайност”.

Всичко това ме изпълва с увереност, че настъпващата 2020 година, ще е успешна и със самочувствие и удовлетвореност ще преминем през нея!

Тук е мястото да изразя благодарност и най-искрени пожелания към Вашите семейства, които са принудени да споделят липсата и несгодите на съвместния живот с хората, посветили се на военната професия. Да изразя своето уважение и преклонение към тяхното разбиране, изключителна подкрепа и безкрайна всеотдайност.

Уважаеми колеги,

Приемете моите пожелания за добро здраве, щастие, лични и професионални успехи.

На всички Вас и Вашите семейства пожелавам преди всичко Новата 2020 година да е здрава, спорна и изпълнена с любов и благоденствие. Нека я посрещнем с надежда за по-добри дни, да я изпълним със съзидателен труд и я изпратим със сбъднати мечти!

Весели празници!

Дълг, лоялност, всеотдайност!

/Снимка 1: 61-ва механизирана бригада/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки проблем, който реша, става правило, което впоследствие ми помага да реша други проблеми.


Декарт