Секции

26 April 2024 18:53

(обновена) Тежка верижна катастрофа с четири коли на Чукурлийския баир в посока Песнопой, има двама пострадали (видео)

Тежка катастрофа е станала тази вечер на Чукурлийския баир в посока село Песнопой. При ПТП-то верижно са се ударили четири коли. Трите блъснали се автомобила "Шкода", "Мерцедес" и "Ауди" са на шосето, а четвъртата "БМВ" е в канавката.

Има двама пострадали, които са откарани в болница. Това са водачът на Шкодата и шофьорът на БМВ-то. Материалните щети по автомобилите са сериозни. Причината за инцидента се изяснява. По първична информация Шкодата се е движела в посока от Песнопой към Карлово и е навлязла в насрещното движение.

От полицията съобщиха, че по първоначални данни шофьор, управлявал лек автомобил "Шкода" с испанска регистрация, е причинил инцидента. Той е пътувал към Карлово, но на около 5 км след село Песнопой е загубил управление над автомобила и е навлязъл в насрещното движение, като се е блъснал последователно в три автомобила - "Мерцедес", "Ауди" и "БМВ" с пловдивска регистрация, движещи се към Пловдив.

По-тежко е пострадал 62-годишният шофьор на „Шкодата“ с испанска регистрация, причинил сблъсъка. Той е от Казанлъшко, уточниха от пресцентъра на полицията. Другият ранен шофьор е на 21 години. Останалите двама водачи - 19-годишен младеж, управлявал Аудито и 40-годишният шофьор на Мерцедеса, са без контузии. Алкохолните проби и на четиримата са отрицателни.

Екипи на Спешна помощ и на хисарската полиция са на място. Движението е отклонено през село Михилци и се регулира от служителите на реда.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Задачата на живота не е в това да бъдеш на страната на мнозинството, а в това да живееш съгласно вътрешни, създадени от самия теб закони.


Марк Аврелий