Секции

19 April 2024 06:51

Благодарност за професионализма и много детски усмивки получи за празника си карловското АГ отделение (видео)

Карловското АГ отделение чества по традиция Деня на родилната помощ. Празника уважиха Община Карлово, Община Сопот, „Българска роза“АД и Ротари клуб.

За 2019 година ражданията в отделението са 274 с 276 деца, от които една двойка близнаци. О тях момчетата са 144, а момичетата 136. 35 са недоносените бебета.

На тържеството присъстваше и първото бебе за 2020 година. Това е малката карловка Зулия Джокова, родена на 4 януари. Тя е третото дете в семейството на Радка и Юсеин, в което има и две момчета на 7 и 3 години.

По традиция майката поля вода, за да измие ръцете на д-р Гергана Илчева, при която е родила, а началникът на АГ отделението д-р Андреан Минев и старша сестра Бисерка Иванова разчупиха пита за здраве и плодородие.

Празникът продължи с поздравления за професионализма на лекарите и акушерките в карловското АГ отделение и за здраве и късмет на малката Зулия и нейното семейство.

Децата и ръководството на ДГ“Слънце“ за поредна година зарадваха с прекрасните си изпълнения и радостни усмивки екипа на АГ отделението.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче