Секции

14 July 2020 11:54

Станислав Стоенчев е отново начело на БСП в Сопот

Единодушно общинската конференция на Левицата подкрепи Станислав Стоенчев да бъде начело на БСП в Сопот. 29-годишният преподавател ще ръководи организацията за втори мандат. В отчет за работата на структурата и анализ на постигнатите резултатите Станислав Стоенчев припомни част от дейността на социалистите и даде заявка за продължаване на добрите инициативи, стартирали през годините.

„ Измина един не лек мандат, но Общинския съвет работеше активно и отговорно и успя да организира и консолидира членския състав, симпатизантите и гражданите на община Сопот. Затова и на три поредни избора БСП бе първа политическа сила в общината.” обобщи дейността на партийния орган за мандата 2016-2020 година Стоенчев. Увеличение на състава на общинската организация и вливането на млади членове в нея отчете конференцията, като най-висок е бил приемът през 2019 година.

Социалистите избраха 15-членен състав на Общинският съвет, който в мандата 2020-2024 да бъде двигател на промени за постигане на поставените от конференцията цели- увеличаване на членския състав и продължаването на традицията БСП – Сопот да бъде първа политическа сила в общината.

На форума бяха номинирани и кандидати за членове на НС на БСП и за председател на партията. Кирил Добрев, Георги Гергов, Корнелия Нинова, Драгомир Стойнев, Калоян Паргов и Атанас Петков са сред 11 номинации за председател на БСП, за който социалистите ще гласуват на 26 април.

На конференцията присъстваше и народният представител Веска Ненчева.

/Източник: БСП-Сопот/

Днес Ви питаме:

Ще почивате ли през лятото на родното Черноморие?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче