Секции

02 May 2024 22:38

Жена пострада при катастрофа на кръстовището на Марино поле с Ведраре

Жена пострада при катастрофа на кръстовището на Марино поле с Ведраре преди обед. Сблъсъкът е станал между автомобил Сеат и лека кола Рено.

Шофьорът на Сеата, който е военнослужещ, е пътувал от Ведраре в посока Карлово заедно със своя спътничка. По думите му, той е спрял на кръстовището и се е огледал. Реното с габровска регистрация се е движело вероятно с превишена скорост по пътя от Калофер в посока Баня. В него е имало трима човека. При сблъсъка Реното удря Сеата в задната лява врата от другата страна на шофьора. Следствие на това жената в Сеата си удря носа и е откарана от Спешна помощ в пловдивска болница.

Според присъстващи на мястото на катастрофата, вероятно Сеатът е отнел предимството на Реното. По първоначални данни на военнослужещия пробата за алкохол е отрицателна. Шофьорът на Реното е дал положителен тест за алкохол 0,65 и е откаран в карловската болница за кръвна проба. На място е военна полиция. Екип на карловската Полиция регулира движението. Причините за ПТП-то се изясняват.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Задачата на живота не е в това да бъдеш на страната на мнозинството, а в това да живееш съгласно вътрешни, създадени от самия теб закони.


Марк Аврелий