Секции

30 May 2020 05:22

Моноспектакълът „Черното пиле” ще се състои, уведомяват от Карловското читалище

Мариус Куркински ще играе моноспектакъла си "Черното пиле" пред карловската публика на две дати 18-и и 19-и март. Представлението ще се състои при спазване препоръките на министъра на здравеопазването за провеждане на културни мероприятия на закрито. Ще бъде ограничен броят на присъстващите, т.е. по 250 души на всяка от двете дати.

Всички закупили билети с четни номера на местата ще могат да гледат спектакъла на 18-и март /сряда/ 2020 г. от 19.00 ч.

Всички закупили билети с нечетни номера на местата ще могат да гледат спектакъла на 19-и март /четвъртък/ 2020 г. от 19.00 ч.

От Читалището препоръчват при настаняване в залата, зрителите да се съобразяват с реда, на който са билетите им, като всеки седне през едно свободно седящо място.

При нежелание да бъде посетен спектакълът, на нито една от двете предложени дати, може да бъде върнат закупеният билет заедно с касовия бон, в срок до 17-ти март 2020 г./вторник/, включително, на касата на Читалището.

Ръководството на НЧ ”В.Левски-1861 г.” Карлово и ПК ”Ажур Пико” се извиняват за причиненото неудобство.

За възникнали въпроси и уточнения телефонният номер за връзка е 0877 804113.

Днес Ви питаме:

През 2020 година може ли да няма тежки ПТП-та?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Всеки път, когато се почувстваш изгубен, си спомни за всеки, който някога те е обичал, за всяка сбъдната мечта, за всеки пълноценно изживян слънчев ден и след това си представи колко още такива спомени те чакат зад ъгъла.