Секции

20 April 2024 05:00

Дарителска сметка за борба с коронавируса разкри Община Карлово

Община Карлово и Общинският оперативен щаб за превенция и борба с разпространението на коронавирус – COVID-19 открива дарителска сметка, във връзка с кризисната ситуация и разпространението на заболяването в България, Европа и света. Инициативата е на председателя на щаба и кмет на общината доктор Емил Кабаиванов. Целта е да се съберат средства, с които да бъдат закупени респираторни апарати, медикаменти, консумативи и предпазни материали. Чрез даренията ще бъде подпомогнато и снабдяването с медицинска техника за диагностика и лечение на евентуално заболели от COVID-19 в МБАЛ „Д-р Киро Попов – Карлово” ЕООД.

Всички фирми, организации или частни лица, които имат желание и възможност, могат да помогнат, като дарят средства по следната банкова сметка:

ОБЩИНА КАРЛОВО

IBAN- BG81 FINV 9150 8416 0253 82

BIC – FINV BGSF на ПИБ АД

КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ – 445100

Средствата ще бъдат разпределяни от Общинския оперативен щаб и ще бъде оповестявано публично тяхното разходване.

Желаещите да помогнат на МБАЛ „Д-р Киро Попов – Карлово” ЕООД в борбата срещу коронавирус тип COVID-19 чрез директно дарение на апаратура и предпазни консумативи, могат да се обръщат към управителя на лечебното заведение доктор Христо Пелев, а тези които имат желание и възможност, могат да помагат, като даряват средства по банковата сметка на МБАЛ „Д-р Киро Попов – Карлово” ЕООД.

МБАЛ Д-Р КИРО ПОПОВ КАРЛОВО ЕООД

IBAN- BG59 FINV 9150 10UB 1333 72

BIC – FINV BGSF на ПИБ АД

/Снимка: kmeta.bg/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче