Секции

28 March 2024 10:15

Задържаха двама за притежание на наркотици и шофьор с 2,52 промила алкохол

На 2 април в Сопот е самокатастрофил водач на лек автомобил "Мицубиши Каризма". Пристигналият на място полицейски екип му е взел проба за алкохол, която е отчела 2.52 промила. По случая е образувано бързо производство.

В същия ден в хода на специализирана операция по линия наркоразпространение е извършен обиск в условия на неотложност. Иззети са 1.59 грама амфетамин от 33-годишен мъж от Васил Левски. Той е съдържан за 24 часа в ареста на РУ.

При продължили проверки в хода на полицейската акция е извършено претърсване и изземване на адрес в Карлово, на който живеело 22-годишно момиче. Установена е съпричастността на 32-годишен, криминално проявен и осъждан мъж от населеното място, с когото момичето се познавало. Служителите предприели проверка по време, на която мъжът се опитал да изхвърли наркотични вещества, които държал в себе си. От дома му са иззети по надлежния ред: 3.59 гр амфетамин, електронна везна, метална тръбичка и пластмасова карта. Извършителят на престъплението е задържан за срок до 24 часа и след повдигане на обвинение е освободен под парична гаранция. Материалите по случаите са докладвани на РП Карлово.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче