Секции

25 April 2024 03:23

Областният управител Дани Каназирева: Светли и благословени празници!

Възкресение Христово е най-светлият християнски празник- каза в специално приветствие към гражданите и жителите на област Пловдив областният управител Дани Каназирева.

„Той е символ на надеждата и подновяването на новия живот. Той е символ на вярата в доброто и любовта между хората. Пожелавам ви много истинска надежда и вяра в Бога, за да преодолеем всяка една трудност и предизвикателство“- заявява Каназирева.

„Всички ние, вече повече от месец, сме изправени пред необичайна ситуация, но само всички заедно можем да я преодолеем. Ще ни бъде трудно и през следващите дни ще се наложи да нарушим обичайните си задължения, навици и занимания. Дори и празничните дни ще са по-различни. Нека останем отговорни, първо към собственото си здраве, а така им към здравето на всички останали. Ситуацията не бива да се подценява. Нека запазим спокойствие“- призовава областният управител и споделя в заключение:“Искам да Ви благодаря за това, че ще се съобразявате с въведените мерки и че ще се пазите!“

/Снимка: Областна администрация Пловдив/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Щастието не е конкретна дестинация, а насока. Да си щастлив, означава да си в тази насока, която те кара да бъдеш щастлив.


Хорхе Букай