Секции

27 April 2024 08:05

Гергов отказа на депутатите да се дистанцира от БСП

Не се чувствам засегнат от колегите и не смятам да се дистанцирам от партията, в която членувам от 39 години - каза пред Радио Пловдив областният лидер на БСП Георги Гергов.

Думите му са в отговор на настояването на четирима депутати на левицата от Пловдив и региона, които изразиха възмущение от негово телевизионно интервю и позиция, изпратена до националното ръководство, в която той заяви подкрепа към мерките на правителството в кризата и критикува поведението на БСП.

Гергов обяви, че е бил обективен. По думите му действията на щаба и на кабинета са премерени и имат подкрепата на обществеността. Той не отрече да има пропуски в борбата с коронавируса, но смята, че анализът им трябва да се прави след като отмине кризата.

Според Гергов хората го познават отдавна и могат да преценят дали е предател, а атаката срещу него е в пряка връзка връзка с предстоящите избори в партията.

/Източник: Радио Пловдив; снимка: bsp.bg/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Не забравяй, че дори и да не помниш какво си правил предната вечер, винаги ще се намери приятел с камера, който да ти напомни за нещата, които не е трябвало да правиш.