Секции

28 March 2024 13:24

61-ва механизирана бригада проведе състезания по военен трибой и за най-добър снайперски тим

61-ва механизирана бригада проведе състезания по военен трибой и „Най-добър снайперски тим” на 28 и 29 април на учебен център,,Tюлбе” в Казанлък.

Участващите военнослужещи показаха отлична физическа подготовка и стрелкови умения.

След оспорвана надпревара в състезанието по военен трибой, първо място зае оборът на 2 механизиран батальон, следван от щабен батальон, а трети е отборът на батальон ISTAR.

В индивидуалното класиране при жените първото място завоюва редник Яница Стойчева Тодорова от 2-ри механизиран батальон, следвана от редник Радост Чипова от батальон за защита на силите, а на трето място се класира сержант Теодора Николаева Николова от самоходен артилерийски дивизион.

При мъжете на първо място е ефрейтор Борислав Русев от щабен батальон, на второ място ефрейтор Пенчо Пенчев от щабен батальон и на трето място старши лейтенант Тенчо Караенев от батальон ISTAR.

В състезанието за „Най – добър снайперски тим”, което се провежда за първи път в Бригадата, на първо място е отборът на 1-ви механизиран батальон, на второ място - батальон ISTAR, а трети се класира отборът на 2 механизиран батальон.

В индивидуалното класиране за „Най – добър снайперски тим” първото място зае ефрейтор Дамян Атанасов от 1 механизиран батальон, следван от младши сержант Вълко Чинтов от батальон ISTAR, а на трето място се класира ефрейтор Анатоли Божинов от 1-ви механизиран батальон.

Класиралите се на призовите места отбори бяха нагарадени с купи, а военнослужещите с медали и грамоти.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче