Секции

05 May 2024 12:02

Продължава търсенето на изчезналия Петър Лухов

Продължава търсенето на изчезналия Петър Лухов. 21-годишният младежът е в неизвестност от 19 часа на 5 май. През деня той е бил с компания, но се е отделил от нея. За последно е видян в района на карловския Сучурум. Там той е правил снимки, които е изпратил на позната.

Приятелите на младежа споделят, че той е употребил 2 вида алкохол. Предполага се, че след като е правил снимките при водопада, е влязъл да се къпе. После следите му се губят. Намерени са раницата, дрехите и телефона му. После следите му се губят.

Вчера силното течение е попречило на издирването с водолази. Днес спасителите се надяват условията в планината да са по-добри. Претърсването на Стара река ще започне от водопад и ще продължи до вливането й в Стряма. Ще бъде прегледана цялата дължина в разстояние на 12 километра. Ще се обърне и специално внимание на опасните и дълбоки вирове в Стара река.

В мащабната издирвателна акция акция се включват служители на Полицията, Регионалната дирекция за пожарна безопасност и защита на населението, близки и доброволци.

/Снимки : фейсбук/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче