Секции

21 September 2020 05:12

Остава засиленото полицейско присъствие в русенското село Ценово след нападението над 70-годишна жена

Засиленото полицейско присъствие в русенското село Ценово остава след нападението над 70-годишна самотно живееща жена. Продължава и издирването на нападателят й, който е пребил жената, за да й вземе сумата от 100 лв, след което я изнасилил и избягал. Влязъл е с ритник в къщата като е разбил външната врата, след което е използвал шперц за вътрешната, която била заключена. Съседите на възрастната жена са в шок от случилото се.

Борислав Ангелов, съсед:

„Чух, че жената пострадала снощи, някакви хора са я нападнали… никога не е ставало в Ценово такова нещо, в нашия квартал и аз съм много разтревожен. Най-много за нея, тя минава тук“.

Според неофициална информация жертвата е познавала нападателя си, който се издирва. По непотвърдена информация е възможно той да е от село Раданово, но това тепърва ще се изяснява.

Жената е изписана от болницата и в момента е при близките си в Русе. Чакат се подробностите за тежкия инцидент от полицията и прокуратурата.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Приготвяте ли домашни консерви?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Ако съм свършил някаква работа, то е било, защото съм я чувствал като игра. Ако трябваше да работя, никога нищо нямаше да свърша.


Марк Твен