Секции

29 March 2024 14:42

Противоепидемичните мерки и дежурният приемен кабинет в карловската болница бяха акценти в сесията на общинските съветници (видео)

Противоепидемичните мерки в борбата срещу коронавирус инфекцията и споразумението между ЦСПМ и карловската болница за функционирането на дежурния приемен кабинет бяха акценти в днешната сесия на общинските съветници.

Кметът д-р Кабаиванов представи предприетите мерки на територията на община Карлово с цел ограничаване разпространението на COVID-19. Споразумението между ЦСПМ и карловската болница за функционирането на дежурния приемен кабинет бе също сред коментираните теми. Местният парламент прие Плана за развитие на социалните услуги в община Карлово и даде съгласие за издаване на разрешително за водовземане на минерална вода от находище „Баня“.

По време на заседанието бе прочетено заявление от Димитър Шивиков, в което той уведомява, че напусна групата на ВМРО в Общинския съвет и ще бъде независим съветник.

Общо 35 докладни записки разгледоха съветниците. Сред тях бяха и такива, свързани с актуализиране на програмата за управление и разпореждане с имоти, общинска собственост; вътрешни компенсирани промени в разчета за капиталовите разходи и актуализиране бюджета на Общината и други.

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче