Секции

29 March 2024 15:30

Борисов: В понеделник сменям зам.-министър Красимир Живков

Задържаният зам.-министър Красимир Живков ще бъде сменен утре, съобщи премиерът Бойко Борисов. Той посочи, че очаква предложение от екоминистъра за поста на обвинения Живков. Премиерът подчерта, че най-важното е в министерството да си вършат работата и да не се поддават на други практики.

Премиерът отказа да коментира открития списък в дома на Бобокови и посочи, че всеки може да си направи списък. Борисов коментира и че очаква Цветан Цветанов да си направи партия и му пожела успех. По-рано министър-председателят инспектира строителството на спортния комплекс „Арена“ в Бургас. Спортната зала е без аналог за България и е разделена функционално на четири подобекта – основна зала за лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол, в това число концерти, конференции и конгреси, малка зала с капацитет 1500 души, тренировъчна зала и открит етажен паркинг с над 800 места.

Заедно с Борисов на проверката са финансовият министър Владислав Горанов, зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков и кметът на Бургас Димитър Николов. Министър-председателят провери на място и как върви изграждането на обхода на Поморие.

/Източник информация и снимка: Тв Европа/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче

Полезни връзки:

Официален сайт на Община Карлово

Стойността на образованието се измерва не по броя на прочетените книги, а по употребата им.


Плутарх