Секции

26 April 2024 09:53

Карловският гарнизон с нови успехи във военно-приложни спортове

Отборите на 61-ва Стрямска механизирана бригада извоюваха нови успехи във военно-приложни спортове. Те се предстаиха отлично в състезанията между формированията от Сухопътните войски.

След завоюваните първи места в състезанията по дуелна и щафетна стрелба и „Най-добър снайперски тим”, карловските военни завоюваха първо място и в комплексното класиране в шампионата по военен трибой на Сухопътни войски, който се проведе от 1-ви до 3-ти юни на УП „Сливница”.

След оспорвана надпревара отборът на 61-ва Стрямска механизирана бригада зае първо място в дисциплините крос 4000 и 8000 м. и второ място в хвърлянето на граната в цел.

В комплексното класиране при жените редник Яница Тодорова от Втори механизиран батальон завоюва призовото първо място. Съотборничката й редник Радост Чипова от Батальон за защита на силите зае първо място в индивидуалното класиране по хвърляне на граната.

Младши сержант Пламен Николов от Самоходен артилерийски дивизион се представи изключително добре в комплексното индивидуално класиране при мъжете и зае второ място.

Класиралите се на призовите места отбори и военнослужещи бяха наградени от заместник-командира на Сухопътните войски бригаден генерал Валери Цолов.

/Снимки: 61-ва СМБ/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче