Секции

26 April 2024 13:55

Екип „Калиопа“ от СУ „Васил Левски“ ще представи България в международното състезание на Джуниър Ачийвмънт-Европа през лятото

„Най-добрата учебна компания на JA България“ за 2020 г. е екип „Калиопа“ от СУ „Васил Левски“, Карлово, с ръководител Спаска Бистрашка. Младите предприемачи в лицето на Петя Кръчмарова, Виктория Трифонова, Ева Караиванова, Мария Кирова и Яна Цветкова от Розовата долина на България ще представят България в “Company of the year competition”, международното състезание на Джуниър Ачийвмънт Европа през лятото. Продуктът, разработен от учениците, с който единодушно спечелиха журито, са шоколадовите бонбони „Kalimazing Choco­lates“, с пълнеж от розово сладко, без захар. Освен локален продукт, бонбоните са резултат на затворен цикъл на производство, който започва с грижа за поле от маслодайни рози в района на Карлово, полагана вече 3 години от членовете на екипа.

„Калиопа“, заедно с екип „Tornado D’s“ от Школата по мениджмънт към ОДК – Пловдив са и специалните отличени с наградата на медиите „Стъпки към успеха“. Продуктът на “Tornado D’s”, с който впечатлиха 12-членното журналистическо жури, е бележникът от специална хартия за многократна употреба D-note, чието съдържание може да бъде запазвано с помощта на приложение. Двата екипа получават и специална награда – менторски сесии с екипа на Publicis Group.

/Източник: manager.bg/

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче