Секции

28 March 2024 17:30

Красиви и стилни абитуриентите на ПГ“Ген. Владимир Заимов“ обраха овациите на червения килим пред паметника на Вазов в Сопот (видео)

Красиви и стилни абитуриентите на ПГ“Ген. Владимир Заимов“ обраха овациите тази вечер в Сопот. Те пристигаха с разнообразие от маркови коли до трактори, ескортирани от мотори с българското знаме.

110 зрелостници минаха по червения килим пред паметника на патриарха на българската литература Иван Вазов, отброявайки от 1 до 12. Дългите с дантела и тюл рокли бяха предпочетени от дамите, а господата бяха заложили на спортно-елегантната визия.

„Випуск 2020 мина през най-трудната учебна година от столетия насам“- сподели в тържественото си обръщение към абитуриентите директорът инж. Катя Адърска-Даскова. „И успя да постигне много високи резултати както на държавните зрелостни изпити, така и на квалификационните.“ По думите й зрелостниците са се справили достойно и са проявили дисциплина и отговорност във важните моменти. Адърска благодари на родителите за съвместната грижа за учениците. Тя пожела на абитуриентите да са здрави, да сбъдват мечтите си и да знаят, че винаги ще бъдат посрещани като любими деца в техния втори роден дом - ПГ „Ген. Владимир Заимов".

Днес Ви питаме:

Забравена добродетел ли е състраданието?

Да

Не

Нямам мнение

Културен афиш
Изтегли си късметче