Секции

15 August 2020 07:11

ОФК“Левски Карлово“ стартира подготовката за новото първенство (видео)

След повече от три месеца без футбол в условията на ограничения заради COVID-19 в страната, ОФК“Левски Карлово“ стартира на 1 юли подготовката за новото първенство. Да подкрепи отбора на карловския стадион дойде секретарят на общината Стефан Стефанов. Той поздрави футболистите от името на кмета д-р Емил Кабаиванов-президент на ОФК“Левски Карлово“, и им пожела да заемат място в челната шестица на Югоизточна Трета лига.

Легендарният фен Стамен Ганчозов плисна менче с вода пред футболистите за здраве и късмет. След като чуха напътствените думи на главния методист на всички отбори в ОФК“Левски Карлово“ Красимир Манолов и на старши треньора Данаил Бачков, те започнаха с тренировката на стадион „Васил Левски“ под зоркия поглед на помощник-треньора Янко Вълканов.

Какви са предстоящите цели на ОФК „Левски Карлово“ и дали публиката ще се завърне в скоро време на 100% по стадионите- по тези въпроси разговаряхме в интервю за Karlovo.tv с главния методист Красимир Манолов, със старши треньора Данаил Бачков и с капитана Цветан Тодоров.

Културен афиш
Изтегли си късметче