Секции

09 August 2020 19:48

Народният представител Данка Люртова се срещна с кметове на ГЕРБ в Карловско

Народният представител от ГЕРБ-Пловдив област Данка Люртова и зам.-кметът на община Карлово Николай Цветков се срещнаха с кметовете на селата Иганово - Павел Павлов, Кърнаре - Боньо Бонев и Христо Даново - Севдалин Янков. Те обсъдиха актуални проблеми и стартиращи проекти в населените места.

На място в Иганово Люртова, Цветков и Павлов провериха как е извършен ремонтът на стоматологичния кабинет в селото. Той не работи от близо 20 години, но със средства от общината и от общинските съветници от ГЕРБ-Карлово той е върнат към нов живот. Към такъв е върната и основна улица в Иганово, която до този момент никога не е била ремонтирана. Тя вече има пътна настилка и ще радва жителите на селото.

В Кърнаре и Христо Даново Данка Люртова и Николай Цветков също провериха ремонтите на други две улици, които досега никога не са имали настилка, но след приключване на работата ще придобият нов вид. В Кърнаре улица „9-та“ вече е готова, в Христо Даново се очаква до месец да приключи ремонтът.

След срещите народният представител коментира, че когато кметът на населеното място има желание за работа и идеи, когато местната власт работи в синхрон с малките кметове, пари се намират и така населените места стават по-удобни и красиви и за жителите, и туристите.

/Източник информация и снимки: ПП ГЕРБ област Пловдив/

Културен афиш
Изтегли си късметче